Leirikeskukset

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän rippikoululeirejä järjestetään kolmessa leirikeskuksessa:

heinanokka.jpg 

Heinänokka

Heinänokka ( katso linkki Google Mapsiin) sijaitsee Turun kaupungin alueella Satavan saaressa Erikvallassa. Heinänokka näkyy puhelinluettelon (Fonecta) karttasivulla 29, ruudussa 41/35.

Alueelle mahtuu kerrallaan kolme rippikoululeiriä. Näistä kaksi majoitetaan samaan rakennukseen. Majoitus tapahtuu pääasiassa neljän hengen huoneissa. Kiinteistöissä on hyvät wc- ja suihkutilat. Lisäksi alueella on rantasaunat, kappeli/harrastetila, kiintolaavu, Löytäjän metsäpolku sekä hiekkaranta uimalaitureineen. Leirien ruokailu tapahtuu leirikeskuksen keskuskeittiöllä.

Heinänokan osoite on: Heinänokan leirikeskus, Heinänokantie 66, 20960 TURKU.

kunstenniemiheinaa.jpg

Kunstenniemi

Kunstenniemi ( katso linkki Google Mapsiin) sijaitsee Naantalissa (Rymättylässä).

Alueella on ollut seurakunnallista leiritoimintaa jo 60 vuoden ajan. Luonnonkauniin tammimetsäalueen majoitusvaihtoehdot vaihtelevat yhteismajoituksesta hirsirakennuksen 5-6 hengen huoneisiin. Kiinteistöissä on wc:t ja suihkut. Kaikissa kohteissa on lisäksi oma sauna-rakennus. Näiden lisäksi alueella on savusauna. Myös Kunstenniemessä ruokaillaan alueen keskuskeittiöllä.

Kunstenniemen osoite on: Kunstenniemen leirikeskus, 21130 POIKKO.

Leiripaikkana myös Harvan saaren leirikeskus

Turun NMKY:n kesäleirikeskus sijaitsee Harvan saaressa, Heinänokan leirikeskuksen edustalla. Saarella majoitutaan kodikkaasti yhteismajoitustiloissa. Vuonna 2009 valmistuneessa päärakennuksessa on ajanmukaiset keittiö-, ruokailu- ja wc-tilat. Lisäksi saaressa on rantasauna ja muutamia muita rakennuksia.

Leiri- ja huoltokuljetukset hoidetaan NMKY:n Vihuri-aluksella sekä pienillä moottoriveneillä. Veneet, melontakalusto, kiipeilyvälineet, suuri lapinkota ja pelikenttä välineineen antavat hyvät mahdollisuudet toimintaan, elämyksiin ja kokemuksiin aivan kaupungin lähituntumassa – kuitenkin saaristossa.

Harvan yhteystiedot ovat: Heinänokan leirikeskus/Leirisaari Harva, Heinänokantie 66, 20960 TURKU.

Tästä linkistä lisätietoja Harvasta.