top of page
Seitsemäs taivas

Seitsemäs taivas

PETRA ANTILA
VISUAL DESIGNER
VISUAALISTA SUUNNITTELUA YRITYKSILLE, KOTIIN JA PUUTARHAAN

Miten hyödyt siitä, että valitset kumppaniksesi visuaalisen moniosaajan?

Halutessasi voit saada yrityksellesi yhtenäisen tyylin graafisesta ilmeestä aina sisustukseen. Luomme vahvan tyylipaletin koko brändi-ilmeeseen.
 
Entä eikö olisikin tyylikästä, jos kotisi sisustustyyli ja tunnelma jatkuisivat katkeamattomana siirryttäessä sisätiloista terasseille ja puutarhaan?

Osaat varmaan kuvitella, mitä kaikkea voimme saada aikaan yhdessä! Sinä, minä ja verkostoni. Jos niin valitset, pidän puolestasi langat käsissäni ja sinulta säästyy aikaa ja vaivaa, ja saat suunnitelman avaimet käteen periaatteella.

Ja vaikka tarvitsemasi tällä kertaa olisikin jotain pientä, uskon, että hyödyt silti yhteistyöstä kumppanin kanssa, joilla on verkosto ja laajempi käsitys asioista. 

Visuaalista apua ja asiantuntemusta

sotkusta selkeäksi1.png

Ongelmanratkaisu

Ei niin pientä asiaa, ettei sitä kannattaisi laittaa kuntoon, jos se sinua vaivaa

Konsultaatiokäynti

Apua ongelman hahmottamiseen ja ratkaisun löytymiseen. Moni asia ratkeaa jo konsultaatio-käynnin aikana, kun katsotaan asiaa uusin silmin.

Kumppanuutta

Pitkäaikaista kumppanuutta tai sparrausapua projektiin.

Uutta luomaan

Kaikki uusiksi puhtaalta pöydältä! Kaiken kokoiset projektit aikataulun ja sovitun mukaisesti.

Vanhaa uudistamaan

Hyvä ja rakaskin tyyli kaipaa päivitystä. Säilytetään vanha ja hyvä, mutta tuodaan se tähän päivään!

sotkusta selkeäksi2 kopio.png
Petra Antila

Elämässäni on aina ollut useita intohimon kohteita. Minulla on pitkä historia graafisena suunnittelijana ja mediatalon AD:na. Työelämän ulkopuolella rakkauteni visuaaliseen viestintään ja estetiikkaan on ulottunut aina muillekin elämän osa-alueille. Vähitellen sisustaminen ja puutarhasuunnittelu valtasivat lisää tilaa elämässäni.
 

Yli vuosikymmenen harrastuneisuuden jälkeen kiinnostus ja taidot muuntuivat koulutuksen ja työkokemuksen myötä myös ammatilliseksi osaamiseksi. Suunnittelussani sydämeni sykkii hyvinvoinnille, kestävälle kehitykselle ja asumisterveydelle.

 

AD:na olen vastannut asiakkuuksien printin, verkon, somen ja videon visuaalisesta monikanavaisesta kokonaisuudesta. Lisäksi olen monipuolinen kuvittaja. Työuraani on kuulunut yritys- ja järjestöasiakkaiden omien medioiden konseptien ja brändien suunnittelu, kehittäminen, toteutus ja myynti. 

Yhteistä näille aloille on kuunteleminen, asiakkaan tunnelman tavoittaminen ja kyky visualisoida suunnitelma jo luonnosvaiheessa asiakkaalle. 

Odotan innolla uusia suunnittelutehtäviä!
 

Polku luovan alan monitoimijaksi

Portfolio & CV

Petra Antila suunnittelija

Työnäytteeni löytyvät osa-alueittain kunkin kokonaisuuden lopusta. Halutessasi lähetän mielelläni CV:ni ja hankkeeseenne tai työtehtäväänne sopivan suosittelijani yhteystiedot.

Suositukset

Suosituksia

Petran kanssa työskentely on mutkatonta ja innostavaa. Petra heittäytyy intohimolla kaikkeen, mitä tekee. Monipuolinen ja laaja-alainen visualisti taitaa myös konseptoinnin. Superammattilaisen käsissä syntynyt lopputulos syntyy aina ajallaan ja on aina enemmän, kuin mitä on osannut odottaa.
 
Suositus graafista suunnittelua

— Anna-Kaisa Asuja, Viestintä- ja sisältöasiantuntija, toimittaja

Yhteystiedot

Tuumasta toimeen!

Kerro hankkeestasi lomakkeella, lähetä sähköpostia tai soita.
Palaan sinulle pikimmiten!

Kiitos yhteydenotosta!

bottom of page